Plevierstraat Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Plevierstraat Alkmaar NederlandLeuk 2-kamer appartement voor onbepaalde tijd te huur!Het appartement is gelegen in een rustig en speels opgezet woonerf met voldoende openbare parkeergelegenheid. Op loopafstand van de woning treft u winkelcentrum ‘De Mare’ met z’n diverse winkelvoorzieningen en winkelcentrum ‘Daalmeer’ waar u terecht kan voor al uw dagelijkse boodschappen! In de directe omgeving van het appartement bevinden zich park ‘De Groene Voet’, recreatiegebied ’t Geestmerambacht, stadspark ‘Rekerhout’ en NS-station Alkmaar-Noord. Al met al een leuk en praktisch ingericht (starters)appartement met alle voorzieningen in de directe nabijheid!Het appartement is gelegen op de 1e verdieping (geen liftinstallatie aanwezig) en beschikt over een zonnige woonkamer met open keuken en één slaapkamer, op de begane grond bevind zich een gemeenschappelijke fietsenberging.Indeling:Begane grond:Gemeenschappelijke fietsenberging en trapopgang naar de eerste verdieping.Appartement:Entree/hal met meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van een keukenblok in rechte opstelling, badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet, slaapkamer met toegangsdeur naar het balkon.

Je vind de Appartement aan de Plevierstraat Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Plevierstraat Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Plevierstraat in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Plevierstraat in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Plevierstraat in Alkmaar

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plevierstraat Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren