Poelestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Poelestraat Groningen NederlandIn dit nieuwbouwcomplex hebben wij meerdere appartementen te huur. De appartementen zijn te huur voor een periode van minimaal een jaar. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken met vaatwasser, inbouwkoelkast en inductiekookplaat.

Je vind de Appartement aan de Poelestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Poelestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Poelestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Poelestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Poelestraat in Groningen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poelestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren