Poirtersstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Poirtersstraat Tilburg NederlandDe appartementen zullen volledig gemeubileerd worden opgeleverd. De ligging net binnen de Ringbaan West maakt de locatie ideaal voor jongvolwassenen. De Universiteit van Tilburg is met 10 minuten fietsen bereikbaar, net zoals het centrum van Tilburg.

Je vind de Appartement aan de Poirtersstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Poirtersstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Poirtersstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Poirtersstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Poirtersstraat in Tilburg

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poirtersstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren