Polderweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Polderweg Amsterdam NederlandPolderblok is een bijzonder energieneutraal woongebouw. Je hebt hier de keuze uit twee- en driekamerappartementen van circa 39 m2 tot circa 75 m2. Dus altijd een woning die bij jouw wensen past.Ben je samen op zoek naar wat meer ruimte? Dan is het driekamerappartement zeker een fijne keuze. Dit appartement biedt veel ruimte voor bijvoorbeeld een (extra) kinderkamer of studie-/werkkamer. In het driekamerappartement woon je uiterst comfortabel, voorzien van een royale woonkamer met keuken, meerdere (slaap)kamers, een badkamer en separaat toilet; al met al veel bewegingsruimte.

Je vind de Appartement aan de Polderweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Polderweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Polderweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Polderweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Polderweg in Amsterdam

Prijs – 1026.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Polderweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren