Pompenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Pompenstraat Maastricht NederlandDit type appartement is gelegen op de 1e verdieping welke bereikbaar is met een eigen trap.Er is een ruime woonkamer aanwezig met een open keuken, badkamer met douche en vaste wastafel.Het appartement heeft 2 slaapkamers, een toilet, een hal en een berging. Via de ruime woonkamer is het balkon bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Pompenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Pompenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pompenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pompenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Pompenstraat in Maastricht

Prijs – 880.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pompenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren