Pompenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Pompenstraat Maastricht NederlandHuiskamer De ruime woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en biedt hierdoor een mooi uitzicht op wat er buiten gebeurt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken/eetkamer waardoor een riant woongedeelte is ontstaan. Balkon Het terras is gelegen aan de straatkant en is meer dan ruim genoeg om een fijne zithoek te creëren waarmee je in aanraking kunt komen met het leven op straat. Keuken Het appartement heeft een nette keuken welke is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en combimagnetron. Slaapkamer 1 De eerste slaapkamer is gelegen in de gang aan de voorzijde van het appartement. Deze is wat kleiner dan de aangrenzende tweede slaapkamer en kan dus ook dienst doen als hobby- of studeerkamer. Slaapkamer 2 Deze slaapkamer grenst aan de andere slaapkamer en is ruim van formaat. Hierdoor is er meer dan genoeg ruimte voor extra kastruimte. Badkamer De badkamer is comfortabel, modern en netjes afgewerkt en voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast is de aansluiting voor de wasapparatuur gesitueerd. Toiletruimte Het aparte toilet kamer is gelegen op de gang en heeft een hangend toilet en fonteintje.

Je vind de Appartement aan de Pompenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Pompenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pompenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pompenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Pompenstraat in Maastricht

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pompenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren