Ponjaardruwe Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Ponjaardruwe Maastricht NederlandVia de centrale hal bereikt u de binnentuin met toegang tot het appartement. Bij binnenkomst treft u de hal (3,5m²) welke toegang geeft tot de woonkamer (25m²). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime loggia. De halfopen keuken (12,5m²) is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combi-oven, een RVS afzuigkap, een koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Het appartement beschikt over twee slaapkamers (respectievelijk 12,5m² en 8,7m²) en de badkamer (4,5m²) voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Het toilet is separaat gelegen.DETAILS:- door het gehele appartement ligt een laminaatvloer;- er is een lift aanwezig die toegang geeft tot de onderliggende garage;- je hebt een eigen parkeerplaats;- in de onderbouw beschik je tevens over een eigen berging;

Je vind de Appartement aan de Ponjaardruwe Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Ponjaardruwe Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ponjaardruwe in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ponjaardruwe in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Ponjaardruwe in Maastricht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ponjaardruwe Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren