Poolsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Poolsestraat Rotterdam NederlandOmschrijvingDit leuke drie kamer (open) portiek appartement op de eerste verdieping is gelegen in de wijk Oud-Mathenesse. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dichtbij diverse uitvalswegen. Het appartement is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en heeft centrale verwarming met combi ketel. De woning beschikt over een balkon (ca. 1,70 x 1,10m) en een berging (ca. 2,00 x 1,50m).De indeling van de woning is:Eerste woonlaag:- Gang met toegang tot de opbergkast met wasmachineaansluiting, woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.- Woonkamer (ca. 5,20 x 3,20m) met toegang tot de tussenkamer.- Slaapkamer (ca. 4,00 x 3,80m) met toegang tot de tussenkamer.- Tussenkamer (ca. 2,80 x 2,50m) met wastafel.- Wit betegelde keuken (ca. 2,60 x 1,50m) met wit keukenblok, grijs aanrechtblad, vier bovenkasten en toegang tot het balkon.- Net wit betegelde badkamer (ca. 2,00 x 0,90m) met douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Poolsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Poolsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Poolsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Poolsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Poolsestraat in Rotterdam

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poolsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren