Poolsterplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Poolsterplein Rotterdam NederlandBinnen enkele minuten is er een metrostation die naar het treinstation Rotterdam Alexander, het stadscentrum en ook naar het strand van Nesselande brengt. In de nabije omgeving is er ook een groot winkelcentrum genaamd Alexandrium, waar u allerlei soorten winkels, winkels en beroemde fastfoodrestaurants kunt vinden. De Kamer Je hebt je eigen kamer van 10m2 in het appartement. De badkamer, toilet, woonkamer en keuken deel je met 1 andere huurder. Je privéslaapkamer is ingericht met een lekker comfortabel bed en een groot raam.

Je vind de Kamer aan de Poolsterplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Poolsterplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Poolsterplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Poolsterplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Poolsterplein in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poolsterplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren