Poortstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Poortstraat Utrecht NederlandDe woning beschikt over een volledig functionele keuken, welke bestaat uit een strak, natuurstenen aanrechtblad met daaromheen witte greeploze kasten waar je voorzien bent van een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en een koel/vriescombinatie.De woning heeft een L-vormige indeling, waardoor je eenvoudig een apart slaapgedeelte en een apart woongedeelte kunt creëren. De badkamer is voorzien van een luxe douchecabine met massagejets, toilet, aansluiting was-/droogcombinatie en een design wastafel.Verlichting middels inbouwspots met dimmer. Intercom aanwezig met beeld voor het openen van de buitendeur.

Je vind de Studio aan de Poortstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Poortstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Poortstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Poortstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Poortstraat in Utrecht

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poortstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren