Popelingstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Popelingstraat Haarlem NederlandIndeling:Gelegen op de begane grond, entree met ruime berging als provisiekast en of fietsenberging, hal met ruimte voor jas en schoenen, separaat toilet, ruime woon-/eetkamer met open keuken (v.v. gasfornuis en vaatwasser), openslaande deuren naar de zonnige achtertuin & een aparte slaapkamer

Je vind de Appartement aan de Popelingstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Popelingstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Popelingstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Popelingstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Popelingstraat in Haarlem

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Popelingstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren