Populierlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Populierlaan DenHaag NederlandIndeling:Entree op de 2e verdieping. U komt binnen in de hal met meters, in de hal vindt u tevens het separate toilet en de inloopdouche. Aan de achterzijde bevinden zich de keuken en het balkon. Het appartement heeft 2 slaapkamers.De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, koel-vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een oven. De keuken heeft tevens toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Populierlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Populierlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Populierlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Populierlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Populierlaan in Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Populierlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren