Posthoornsteeg Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Posthoornsteeg Leeuwarden NederlandIndeling: entree met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en op vele manieren in te delen.De goed onderhouden keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat en koelkast. Daarnaast zijn er diverse kasten en lades zodat je alle potten, pannen en ander keukengerei netjes kunt opbergen. Grenzend aan de woonkamer vindt u de ruime slaapkamer, die aan alle verwachtingen voldoet. De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Waar je kunt ontspannen. Het toilet is apart.

Je vind de Appartement aan de Posthoornsteeg Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Posthoornsteeg Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Posthoornsteeg in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Posthoornsteeg in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Posthoornsteeg in Leeuwarden

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Posthoornsteeg Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren