Posthuisstraat Tegelen Nederland in Tegelen via Huurflits

Posthuisstraat Tegelen NederlandGelegen op een goede en rustige locatie aan de Posthuisstraat bieden wij u deze leuke woning te huur aan. De ligging is ideaal, gelegen op loopafstand van het centrum van Tegelen. Ook het Centraal Station ligt op korte afstand. De woning heeft een woonoppervlakte ca. 100 m² en is voorzien van dubbele beglazing. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een patiotuintje van ca. 10 m² welke bereikbaar is middels een vrije achterom. Indeling: Souterrain: Provisiekelder. Begane grond: Ruime entree/ontvangsthal met meterkast. Vanuit de entree ontvangt u de gezellige woonkamer. Portaal met toegang naar de verdieping en tot het souterrain. Ruime woonkeuken met keukenblok. Portaal met separaat toilet en toegang tot de patiotuin. Achterliggende badkamer met inloopdouche, witgoedaansluiting en wastafelmeubel. Eerste verdieping: Overloop. Toegang tot de 2 slaapkamers. Tweede verdieping: 3e Slaapkamer. CV- en bergruimte.

Je vind de Huurwoning aan de Posthuisstraat Tegelen Nederland  te Tegelen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tegelen aan de Posthuisstraat Tegelen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tegelen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Posthuisstraat in Tegelen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Posthuisstraat in Tegelen – Klik hier

Details van Huis Posthuisstraat in Tegelen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 8
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Posthuisstraat Tegelen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren