Poststraat Wildervank Nederland in Wildervank via Huurflits

Poststraat Wildervank NederlandBij binnenkomst betreed je de woning via de entree/hal. De grote aparte keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een koel-vries combinatie, vijfpits gastoestel, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. De keuken biedt tevens toegang tot een eigen balkon.De ruime woonkamer, met een oppervlakte van 30m2, is een prettige verblijfsruimte. Dankzij de grote ramen is er veel natuurlijk licht, wat voor een aangename sfeer zorgt. Via een deur kom je op het dakterras, waar je heerlijk kunt ontspannen en van de omgeving kunt genieten.De twee slaapkamers, met respectievelijk een oppervlakte van 20 en 10 m² en voorzien van inbouwkasten, bieden voldoende ruimte om tot rust te komen. Eén van de slaapkamers heeft een slaapvide, wat extra mogelijkheden en ruimte biedt. De moderne badkamer is uitgerust met een regendouche en een wastafelmeubel. Aangrenzend de badkamer bevindt zich een ruimte met de aansluiting voor witgoed.

Je vind de Appartement aan de Poststraat Wildervank Nederland  te Wildervank nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Wildervank aan de Poststraat Wildervank Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Wildervank. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Poststraat in Wildervank wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Poststraat in Wildervank – Klik hier

Details van Appartement Poststraat in Wildervank

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Poststraat Wildervank Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren