Postweg Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Postweg Ermelo NederlandNadere beschrijving:Deze bungalow staat op een bungalowpark prachtig gelegen te midden van het bos en nabij de heide. De locatie is uiterst geschikt voor iemand die tijdelijk even wat rust zoekt en indien gewenst ook de gezelligheid van een goed bezet bungalowpark wil opzoeken. Ermelo is met de auto op 10 minuten en Harderwijk op 12 minuten.Indeling:EntreeWoonkamer met terrasdeuren en volledig ingerichte keukenSlaapkamerSlaapvide voor logés of als bergruimteKleine moderne badkamer met douche, wastafel en toilet

Je vind de Huurwoning aan de Postweg Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ermelo aan de Postweg Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Postweg in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Postweg in Ermelo – Klik hier

Details van Huis Postweg in Ermelo

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Postweg Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren