Potgieterstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Potgieterstraat Oss NederlandDeze kamer is gelegen op de 2e verdieping van een net pand in de wijk de Ruwaard in Oss.Op slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. Via de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.Indeling en omschrijving huur kamer Oss:2e verdieping:Het betreft een zeer ruime zolderverdieping. Deze kamer beschikt over een nette vloer en geniet veel lichtinval middels de grote raampartij. De kamer heeft centrale verwarming.De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap. De gezamenlijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.

Je vind de Kamer aan de Potgieterstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Oss aan de Potgieterstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Potgieterstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Potgieterstraat in Oss – Klik hier

Details van Kamer Potgieterstraat in Oss

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Potgieterstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren