Potterstraat Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Potterstraat Utrecht, NederlandIndeling:2e verdieping: Woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval, de open keuken is van alle gemakken voorzien. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over prachtige glas in lood ramen. De frisse badkamer beschikt over een douche wastafel en toilet, tevens is het appartement voorzien van een wasdroogcombinatie. Het appartement is volledig gerenoveerd.

Je vind de Appartement aan de Potterstraat Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Potterstraat Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Potterstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Potterstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Potterstraat in Utrecht

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Potterstraat Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren