Potvisstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Potvisstraat Amsterdam NederlandPrachtige woning in Amsterdam-Noord, aan het water met een prachtige tuin met open gedeelde keuken en bar. Lekker bubbelbad in de badkamer.Centrale verwarming.Zeer ruime interieurs die een rustige sfeer creëren.Deze woning heeft grote ramen die de woonruimtes opfleuren, geweldige meubels, een volledig uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt en een heerlijke tuin, met andere woorden, een geweldige plek om thuis te komen!De omliggende wijk is het best te omschrijven als voorstedelijk, wat betekent dat het rustig en residentieel is. Hier kunt u ontspannende wandelingen maken en een rustig leven leiden.

Je vind de Kamer aan de Potvisstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Potvisstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Potvisstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Potvisstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Potvisstraat in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Potvisstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren