Pr._Constantijnlaan Sint-Maartensdijk Nederland in Sint-Maartensdijk via Huurflits

Pr._Constantijnlaan Sint-Maartensdijk NederlandIndeling: Begane grondBij binnenkomst sta je in de hal, waar het toilet zich bevindt. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken.De overloop geeft je toegang tot de twee riante slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak, inloopdouche en een wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer kom je op het heerlijke zonnige terras.Verder beschikt het appartement over een externe fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Pr._Constantijnlaan Sint-Maartensdijk Nederland  te Sint-Maartensdijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sint-Maartensdijk aan de Pr._Constantijnlaan Sint-Maartensdijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sint-Maartensdijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pr. Constantijnlaan in Sint-Maartensdijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pr. Constantijnlaan in Sint-Maartensdijk – Klik hier

Details van Appartement Pr. Constantijnlaan in Sint-Maartensdijk

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pr._Constantijnlaan Sint-Maartensdijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren