Praediniussingel in Groningen via Esteon

PraediniussingelTE HUUR: 3-kamer appartement! Gelegen in Binnenstad, Groningen. Het heeft een totale oppervlakte van 87m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.500,-. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, lift of begane grond. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Praediniussingel en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Groningen

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Praediniussingel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren