Prince_Hendrikstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Prince_Hendrikstraat Arnhem NederlandDeze woning heeft een ruime woon- en slaapkamer en is gelegen in een monumentaal herenhuis.De keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel en is van alle gemakken voorzien, zoals een kookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser!In de nette, moderne badkamer vind je een wastafel, inloopdouche en een ligbad!Het gehele pand is in zeer goede staat en goed onderhouden en bewoond.

Je vind de Appartement aan de Prince_Hendrikstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Prince_Hendrikstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prince Hendrikstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prince Hendrikstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Prince Hendrikstraat in Arnhem

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prince_Hendrikstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren