Prins_Hendrikkade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Prins_Hendrikkade Rotterdam NederlandFijn 1 slaapkamer appartement per direct beschikbaar aan de Prins Hendrikkade op het Noordereiland. Het appartement veroorzaakt meer dan meerdere grote raampartijen, waardoor je veel lichtinval in het appartement hebt. De ligging van het appartement is ideaal. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in het centrum en er zijn meerdere mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen.Bij binnenkomst loop je de ruime woon-en eetgedeelte in. Het heeft een luxe kookeiland met diverse inbouwapparatuur waaronder: vaatwasser, ijskast, combi-oven en indicatieplaats met afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de badkamer met douche, wastafel en een aparte wc. Aan de achterzijde zit een ruime slaapkamer met fijn balkon aan de achterzijde op het zuiden!

Je vind de Appartement aan de Prins_Hendrikkade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Prins_Hendrikkade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prins Hendrikkade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prins Hendrikkade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Prins Hendrikkade in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prins_Hendrikkade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren