Prins_Hendriklaan Bilthoven Nederland in Bilthoven via Huurflits

Prins_Hendriklaan Bilthoven NederlandIndeling:Ruime entree (10 m2) met vloerverwarming, kapstok, spiegel, inloopkast en ruimte voorfietsenstalling; opvouwbare buitenstoelen en tafel; trap naar eerste verdieping.Lichte en gezellige open woonkamer (40 m2) met vloerverwarming, tweepersoonsbed.Luxe open keuken voorzien van alle apparatuur, bankstel, eethoek, bureau met bureaustoel.Badkamer met douche, toilet, wastafel, wasmachine en droger.

Je vind de Studio aan de Prins_Hendriklaan Bilthoven Nederland  te Bilthoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Bilthoven aan de Prins_Hendriklaan Bilthoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Bilthoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Prins Hendriklaan in Bilthoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Prins Hendriklaan in Bilthoven – Klik hier

Details van Studio Prins Hendriklaan in Bilthoven

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prins_Hendriklaan Bilthoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren