Prins_Hendrikstraat AlphenaandenRijn Nederland in AlphenaandenRijn via Huurflits

Prins_Hendrikstraat AlphenaandenRijn NederlandIndeling: gezamenlijke entree op de begane grond, trap naar 1e verdieping, entree appartement, woonkamer met open keuken voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting. Inbouwkast met opbergmogelijkheden, doorgang naar slaapkamer met toegang tot balkon aan de achterzijde, gelegen op het zuiden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woning is voorzien van een laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Prins_Hendrikstraat AlphenaandenRijn Nederland  te AlphenaandenRijn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad AlphenaandenRijn aan de Prins_Hendrikstraat AlphenaandenRijn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in AlphenaandenRijn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn – Klik hier

Details van Appartement Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prins_Hendrikstraat AlphenaandenRijn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren