Prins_Hendrikstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Prins_Hendrikstraat DenHaag NederlandGemeubileerde kamer te huur in luxe woning in een van de leukste buurten van Den Haag. De mensen die nu in het huis wonen zijn in de laatste fase van hun studie (Rechtsgeleerdheid) en werken bij advocatenkantoor en ambassade.

Je vind de Kamer aan de Prins_Hendrikstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Prins_Hendrikstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Prins Hendrikstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Prins Hendrikstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Prins Hendrikstraat in Den Haag

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prins_Hendrikstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren