Prins_Hendrikstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Prins_Hendrikstraat Eindhoven NederlandEntree. Binnenkomst in de hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met woon en eet gedeelte met open slaande deur naar de tuin.2 grote opbergkasten in de hal onder de trappen. Toilet. Ruime keuken voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en grote oven. Bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine.Met vaste trap naar eerste etage. Op de overloop bevindt zich een bergkast, toegang tot de slaap en badkamer. Moderne badkamer met ligbad en wastafel.Ruime slaapkamer.Grote stadstuin op het zonnige westen met meerdere terrassen en eigen berging.

Je vind de Appartement aan de Prins_Hendrikstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Prins_Hendrikstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prins Hendrikstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prins Hendrikstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Prins Hendrikstraat in Eindhoven

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prins_Hendrikstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren