Prinsengracht in Amsterdam via Esteon

PrinsengrachtTe huur voor €2.000,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 100m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Open haard, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, vaatwasmachine, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €4.000,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Centrum, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Prinsengracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Centrum, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Centrum, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement te huur in Centrum, Amsterdam

Prijs – 2000.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 100m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinsengracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren