Prinsengracht in Amsterdam via Esteon

PrinsengrachtAppartement te huur! De woning bestaat uit 4 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 111m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Amsterdam, Centrum. De huurprijs bedraagt €2.600,- en de borgsom €5.400,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 4-kamer appartement in Amsterdam, Centrum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Prinsengracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer appartement in Amsterdam, Centrum wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer appartement in Amsterdam, Centrum – Klik hier

Details van 4-kamer appartement in Amsterdam, Centrum

Prijs – 2600.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 111m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinsengracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren