Prinsenstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Prinsenstraat Utrecht NederlandLichte woonkamer met houten vloer, slaapbank, eethoek en uitzicht over de Domtoren, een ruime slaapkamer met inloopkast, een moderne keuken voorzien van alle apparatuur en tot slot een badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche.

Je vind de Appartement aan de Prinsenstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Prinsenstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prinsenstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prinsenstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Prinsenstraat in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinsenstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren