Prinses Beatrixlaan in Leidschendam-Voorburg via Esteon

Prinses BeatrixlaanTe huur in Bovenveen! Een appartement bestaande uit 4 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 78m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €1.350,-. De bijkomende borgsom is €1.350,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Appartement te huur in Leidschendam-Voorburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Leidschendam-Voorburg aan de Prinses Beatrixlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leidschendam-Voorburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Leidschendam-Voorburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Leidschendam-Voorburg – Klik hier

Details van Appartement te huur in Leidschendam-Voorburg

Prijs – 1350.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 78m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinses Beatrixlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren