Prinses_Irenestraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Prinses_Irenestraat Heerlen NederlandMeterkast met dag- en nachtstroom.Entree, ruime hal met bergkast.Berging met boiler en de witgoed aansluitpunten.Betegelde badkamer met ligbad, toilet en een wasbak.Separate keuken met functionele keuken-installatie met voldoende opbergruimte inclusief de navolgende apparatuur.: Elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Prinses_Irenestraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Prinses_Irenestraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prinses Irenestraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prinses Irenestraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Prinses Irenestraat in Heerlen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinses_Irenestraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren