Prinsesseweg, Oranjewijk, Groningen, Netherlands, 9717EH, The Netherlands in Groningen via Huurflits

Prinsesseweg, Oranjewijk, Groningen, Netherlands, 9717EH, The NetherlandsMet ingang van 1 september komt er aan de Prinsesseweg een ruim appartement beschikbaar. Het is ca. 70m² groot en gesitueerd op de 1e en 2e etage. Het beschikt over een woonkamer ( ca. 20m²) en ruime geheel gerenoveerde keuken ( ca. 10m²). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens zijn de badkamer en het balkon op de 1e etage gesitueerd. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Op de 2e etage zijn drie slaapkamers gesitueerd van resp. 16, 7 en 5m². De huurprijs is € 1.050,- excl.Bewoning door studenten is niet toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Prinsesseweg, Oranjewijk, Groningen, Netherlands, 9717EH, The Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Prinsesseweg, Oranjewijk, Groningen, Netherlands, 9717EH, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Prinsesseweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Prinsesseweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Prinsesseweg in Groningen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Prinsesseweg, Oranjewijk, Groningen, Netherlands, 9717EH, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren