Professor_Enno_Dirk_Wiersmastraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Professor_Enno_Dirk_Wiersmastraat Groningen NederlandHet appartement is gelegen op de eerste etage van het pand. Het appartement is opgedeeld in twee woonlagen. Bij binnenkomst kom je op de eerste woonlaag en hier bevindt zich de woonkamer met openkeukenDe woonkamer is voorzien van hoge plafonds met veel natuurlijk licht, waardoor het een ruime en aangename ruimte is. Er is genoeg ruimte voor een bank, eettafel, bureau en kasten.De keuken is strak afgewerkt en voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak en veel opslagruimte. De tweede woonlaag is te bereiken via de trap in keuken en hier bevinden de slaapkamer en badkamerDe slaapkamer is voorzien van veel natuurlijk licht en hoge planfonds. Daarnaast is er genoeg opberg ruimte en voor een kast.In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een wastafel, met opslagruimte en een spiegel.

Je vind de Appartement aan de Professor_Enno_Dirk_Wiersmastraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Professor_Enno_Dirk_Wiersmastraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Professor_Enno_Dirk_Wiersmastraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren