Professor_Gimbrèrelaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Professor_Gimbrèrelaan Tilburg NederlandIndeling Begane grond:De ruime woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote ramen waardoor het er aangenaam licht is. Er is meer dan genoeg ruimte voor een gezellige hoekbank plus een grote eettafel. De woonkamer is uitgebouwd en biedt direct toegang tot de tuin. De Tuin is voorzien van bestrating en een ruime berging.Eerste verdieping:Op de eerste verdieping vind je maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.Tweede verdieping:Bergzolder.

Je vind de Huurwoning aan de Professor_Gimbrèrelaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Professor_Gimbrèrelaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Professor Gimbrèrelaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Professor Gimbrèrelaan in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Professor Gimbrèrelaan in Tilburg

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Professor_Gimbrèrelaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren