Professor_Henketstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Professor_Henketstraat Delft NederlandHet is gelegen in de wijk Wippolder in de buurt van de Technische Universiteit en vlak bij het oude stadscentrum.Indeling: keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer.

Je vind de Appartement aan de Professor_Henketstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Professor_Henketstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Professor Henketstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Professor Henketstraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Professor Henketstraat in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Professor_Henketstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren