Provenierssingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Provenierssingel Rotterdam NederlandGezamenlijke entree. Entree van de zeer ruime kamer gelegen aan de achterzijde van de Provenierssingel. De kamer is voorzien van een echt houten vloer, raambekleding met authentieke details, verlichting, bed, kast en bureau. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien, oa een kookplaat, koel/vriescombinatie, spoelbak en magnetron magentrommel dient gedeeld te worden met 1 huisgenoot.De nieuw betegelde badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een douche, wastafel met spiegel, toilet en designradiator. In de hal vindt u de gezamenlijke wasmachine.

Je vind de Kamer aan de Provenierssingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Provenierssingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Provenierssingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Provenierssingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Provenierssingel in Rotterdam

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Provenierssingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren