Proveniersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Proveniersstraat Rotterdam NederlandUniek object, perfect voor woningdelers! Recent gerenoveerd 3-kamer appartement met bijbehorende studio op de Proveniersstraat in Rotterdam-Noord te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de eerste en derde etage. Het centrum is te bereiken in 2 minuten fietsen en in 5 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich het stadscentrum met ontelbare winkels en eetgelegenheden, station Rotterdam Centraal en diverse supermarkten.Indeling:Eerste etage:- Woonkamer met open keuken van ca. 34m².- Slaapkamer van ca. 13m² met toegang tot het balkon van ca. 6m².- Extra kamer van ca. 6.5m².- Badkamer van ca. 3m² met toilet.- Hal met wasmachine aansluiting.Derde etage:Studio- Woonkamer met open keuken van ca. 24m².- Badkamer met toilet van ca. 3m².

Je vind de Appartement aan de Proveniersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Proveniersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Proveniersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Proveniersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Proveniersstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Proveniersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren