Provincialeweg Oudkarspel Nederland in Oudkarspel via Huurflits

Provincialeweg Oudkarspel NederlandChalet met 2 slaapkamers gelegen op een park in Oudkarspel. Dichtbij Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Geestmerambacht Het chalet is voorzien van een badkamer, keuken met oven, vaatwasser en 4-pits gasstel. Daarnaast heeft het chalet 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. Ook is er een fietsenschuur aanwezig met daarin een wasmachine aansluiting.

Je vind de Huurwoning aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland  te Oudkarspel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oudkarspel aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oudkarspel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Provincialeweg in Oudkarspel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Provincialeweg in Oudkarspel – Klik hier

Details van Huis Provincialeweg in Oudkarspel

Prijs – 820.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren