Provincialeweg Oudkarspel Nederland in Oudkarspel via Huurflits

Provincialeweg Oudkarspel NederlandPer 1 februari 2023 bieden wij voor een periode van 6 maanden te huur; een 3 kamer chalet op Bungalowpark De Oude Boomgaard in Oudkarspel (Noord-Holland).Indeling Chalet:Entree, open keuken, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Via het entree komt u via de keuken in de woonkamer uit. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers, rondom ligt een ruime tuin er is een berging aanwezig. Locatie/liggingHet chalet is gelegen op Bungalowpark De Oude Boomgaard nabij natuurplas Het Waardje waar veel recreatief gevist wordt. Het bungalowpark is een net park met een goede infrastructuur (wegen, verlichting e. d. ). Op het park is een kantine aanwezig waar regelmatig diverse activiteiten worden georganiseerd door verschillende vrijwilligers. De kantine is tevens een plek om de andere bewoners van het park te leren kennen onder het genot van een bakje koffie.

Je vind de Huurwoning aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland  te Oudkarspel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oudkarspel aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oudkarspel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Provincialeweg in Oudkarspel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Provincialeweg in Oudkarspel – Klik hier

Details van Huis Provincialeweg in Oudkarspel

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Provincialeweg Oudkarspel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren