Puteanusstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Puteanusstraat Venlo NederlandIndeling:Begane grond:Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.Derde verdieping:Entree/hal, toiletruimte met modern hangend closet en fontein, trapopgang en de deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een laminaatvloer welke tot het gehuurde behoort en een trappenkast. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, diepvries en een afzuigkap) en heeft ruim voldoende opbergruimte.

Je vind de Appartement aan de Puteanusstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Puteanusstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Puteanusstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Puteanusstraat in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Puteanusstraat in Venlo

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Puteanusstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren