Putsebocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putsebocht Rotterdam NederlandLeuk 2- kamer appartement aan de Putsebocht met veel licht inval, in de bruisende buurt Bloemhof in Rotterdam.Indeling:Het appartement van circa 60 m2 is gelegen op de eerste etage.* Bij binnenkomst treft u aan uw rechterhand de ruime woonkamer aan. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft een leuke sierschouw.* De slaapkamer ligt aan de achterzijde en beschikt over openslaande deuren naar een balkon.* Tevens heeft u vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer met ligbad en wastafel.* Vanuit de centrale hal heeft u tevens toegang tot de nette keuken met modern keukenblok.* Apart toilet

Je vind de Appartement aan de Putsebocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Putsebocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Putsebocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Putsebocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Putsebocht in Rotterdam

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putsebocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren