Putsebocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putsebocht Rotterdam NederlandIndeling:Gezamenlijke entree op de begane grond. Entree van het appartement op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Ruime en lichte woonkamer met open keuken welke tevens toegang geeft tot het balkon. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, kookplaat en spoelbak. De kamer is vrij in te delen naar wens. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel met spiegel en designradiator.

Je vind de Kamer aan de Putsebocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Putsebocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Putsebocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Putsebocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Putsebocht in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putsebocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren