Putsebocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putsebocht Rotterdam NederlandDe eerste verdieping heeft de hal, woonkamer/keuken van bijna met veel raampartijen rondom de woning. Luxe keuken met vaatwasser, koel-/vriescombinatie, magnetron en keramische kookplaat. De eerste slaapkamer en een toilet. De tweede verdieping heeft een tweede slaapkamer. De derde verdieping heeft een derde slaapkamer met een tweede toilet en een badkamer met ligbad.Uw slaapkamer heeft een afmeting van circa 4,65 mx 3,30 m.

Je vind de Kamer aan de Putsebocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Putsebocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Putsebocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Putsebocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Putsebocht in Rotterdam

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putsebocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren