Putsebocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putsebocht Rotterdam NederlandHet appartement is een jaar geleden volledig gerenoveerd en heeft een woon en gedeeltde met een keuken waarbij alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn waaronder vaatwasser, ijskast, combi oven en indicatieplaat met afzuigkap. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. Via de trap omhoog heb je toegang tot de aparte slaapkamer.Het pand ligt op een gunstige locatie nabij scholen, bars en supermarkten. Op loopafstand heb je tram 2 en ook zijn er diverse uitvalswegen te bereiken met de auto.

Je vind de Appartement aan de Putsebocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Putsebocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Putsebocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Putsebocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Putsebocht in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putsebocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren