Putsebocht Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putsebocht Rotterdam NederlandHet appartement heeft 2 slaapkamers met een luxe inloopdouche en een luxe toilet. Mooie complete keuken met koelkast en wasmachines.Het appartement is op loopafstand van het Zuidplein, Erasmusbrug, metro, supermarkt, markt etc, mooie centrale ligging nabij het centrum.

Je vind de Appartement aan de Putsebocht Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Putsebocht Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Putsebocht in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Putsebocht in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Putsebocht in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putsebocht Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren