Putselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putselaan Rotterdam NederlandWij hebben deze ruimte beschikbaar in een voormalige school. Deze woning is gelegen in de wijk Feijenoord.Deze locatie heeft een centrale ligging en is op loopafstand van winkels en openbaar vervoer.

Je vind de Antikraak aan de Putselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Antikraak ligt in de stad Rotterdam aan de Putselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Antikraak in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Putselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Putselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Putselaan in Rotterdam

Prijs – 264.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren