Putselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Putselaan Rotterdam NederlandHet appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Feijenoord, Zuidoostvan het stadscentrum. Het is ongeveer 17 minuten rijden met het openbaarvervoer naar het centrum van Rotterdam, en de woning is dan ookgoed verbonden met de hele stad. De accommodatie wordt ook goed bediend door lokalewinkels, eetgelegenheden, bars en pubs, evenals recreatiemogelijkheden. Parken zoalshet Millinxpark ligt ook in de buurt, en over het algemeen de buurtis heel gastvrij.

Je vind de Kamer aan de Putselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Putselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Putselaan in Roterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Putselaan in Roterdam – Klik hier

Details van Kamer Putselaan in Roterdam

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Putselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren