Quadenoord Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Quadenoord Rotterdam NederlandVoor je bij je voordeur bent, loop je bij thuiskomst eerst door een gesloten portiek naar de eerste verdieping.Via de voordeur kom je gelijk in de hal, vanuit hier heb je toegang tot de slaapkamer met balkon, woonkamer, apart toilet, en badkamer. en een slaapkamer aan de achterzijde.Via de woonkamer heb je toegang tot de tweede slaapkamer aan de achterzijde en aan de voorzijde toegang tot de keuken.De keuken is voorzien van een design afzuigkap, inductie koolplaat met 4-zones, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en een mooie combi-oven.

Je vind de Appartement aan de Quadenoord Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Quadenoord Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Quadenoord in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Quadenoord in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Quadenoord in Rotterdam

Prijs – 1055.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Quadenoord Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren