Queridostraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Queridostraat Utrecht NederlandIndeling:Trap naar eerste etage waar de voordeur is gesitueerd. Via de voordeur komt u in de hal, de hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet en de trap naar de tweede etage.Eerste etage:Ruime L-vormige woonkamer opgedeeld in een ruime woonkamer en eetkamer. De woonkamer is circa 30,50 M2 en geeft doormiddel van openslaande deuren toegang tot het balkon. Het balkon loopt over de gehele breedte van de bovenwoning.Via de woonkamer heeft u toegang tot de half-open keuken. De keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken met alle denkbare apparatuur, u kunt hierbij denken aan een vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast.Tweede etage:Op de tweede etage zijn twee slaapkamers, studeerkamer en de badkamer gesitueerd. Aan de achterzijde heeft u een ruime slaapkamer van circa 10,50 M2, aan de voorzijde de tweede slaapkamer van circa 12 M2 voorzien van een ingebouwde kast.Aan de voorzijde is tevens de kleine maar praktische studeerkamer gesitueerd van circa 5,5 M2. De mooie en luxe afgewerkte badkamer is circa 5 M2 en voorzien van een bad met douche en een wastafel.Via de overloop heeft u doormiddel van een vlizotrap toegang tot de vliering.

Je vind de Appartement aan de Queridostraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Queridostraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Queridostraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Queridostraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Queridostraat in Utrecht

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Queridostraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren