Raadhuispark Beek Nederland in Beek via Huurflits

Raadhuispark Beek NederlandBij binnenkomst komt men in de hal terecht die verbonden is met de slaapkamer, separaat toiletruimte, ruime lichte woonkamer met halfopen keuken en de badkamer die voorzien is van ligbad, douche en vaste wastafel. Vanuit de woonkamer is de halfopen keuken, loggia en de berging met wasmachine-aansluiting bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Raadhuispark Beek Nederland  te Beek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Beek aan de Raadhuispark Beek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Beek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Raadhuispark in Beek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Raadhuispark in Beek – Klik hier

Details van Appartement Raadhuispark in Beek

Prijs – 880.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 96

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raadhuispark Beek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren