Raadhuisplein Vries Nederland in Vries via Huurflits

Raadhuisplein Vries NederlandDit appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met open keuken (ca. 20 m2), een ruime slaapkamer (ca. 13.5 m2) en een tweede slaapkamer/werkkamer (ca. 5.3 m2). De keuken is zo goed als nieuw en luxe afgewerkt met o.a. een combi- magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een rvs afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wasmeubel en spiegelkast.

Je vind de Appartement aan de Raadhuisplein Vries Nederland  te Vries nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vries aan de Raadhuisplein Vries Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vries. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Raadhuisstraat in Vries wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Raadhuisstraat in Vries – Klik hier

Details van Appartement Raadhuisstraat in Vries

Prijs – 802.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raadhuisplein Vries Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren