Raadhuisplein Werkendam Nederland in Werkendam via Huurflits

Raadhuisplein Werkendam NederlandDe ligging van het appartementencomplex is aan de rand van Werkendam gelegen op een prima afstand van verschillende (winkel)voorzieningen in de nabije omgeving. Er is een uitgebreid winkelbestand met meerdere supermarkten, een Hema, bakkers, slagers, kledingwinkels en meer.Er zijn ook voldoende recreatiemogelijkheden, zo kunt u in Nationaal Park De Biesbosch heerlijk fietsen en wandelen en van de natuur genieten. Ook watersporters kunnen in de directe omgeving hun hart ophalen.APPARTEMENTDeze ruimte woonruimte (ca. 66 m2) is netjes afgewerkt en gelegen op de eerste verdieping. Het appartement bestaat uit een living met open keukenruimte (voorzien van diverse inbouwapparatuur), slaapgedeelte, badkamer voorzien van doucheruimte, toilet, vaste wastafel en wasmachineaansluiting en interne berging.

Je vind de Appartement aan de Raadhuisplein Werkendam Nederland  te Werkendam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Werkendam aan de Raadhuisplein Werkendam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Werkendam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Raadhuisplein in Werkendam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Raadhuisplein in Werkendam – Klik hier

Details van Appartement Raadhuisplein in Werkendam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raadhuisplein Werkendam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren