Raadhuisstraat Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Raadhuisstraat Roosendaal NederlandWoonkamer met veel lichtinval, ramen voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas, kant-kiep-ramen zorgen voor goede ventilatiemogelijkheden.De zeer nette- en compleet keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap, 4-pits kookplaat en extra mechanische afzuiging en vaatwasser.Badkamer, is voorzien van douche, toilet, mechanische afzuiging, spiegel, radiator, wastafel en wasmachineaansluiting.

Je vind de Studio aan de Raadhuisstraat Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Roosendaal aan de Raadhuisstraat Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Raadhuisstraat in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Raadhuisstraat in Roosendaal – Klik hier

Details van Studio Raadhuisstraat in Roosendaal

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raadhuisstraat Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren