Raadhusplein Emmen Nederland in Emmen via Huurflits

Raadhusplein Emmen Nederlandkeuken in de kleur melamine zwart, met gemarmerd zwart glanzend werkblad en Siemens-inbouwapparatuur:inbouwvaatwasseropbouw inductiekookplaat 60×50 cmzwarte combimagnetronrvs afzuigkap 60 cmkoel-vriescombinatie 178 cm hoog, voorzien van 3 vriesladesbadkamer met douchecabine, dubbele wastafel met 4 laden, anti-condens-spiegel met verlichting en hangtoilet4-deurs kastenwand slaapkamer in de kleur melamine zwart (formaat verschilt per appartement)

Je vind de Appartement aan de Raadhusplein Emmen Nederland  te Emmen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Emmen aan de Raadhusplein Emmen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Raadhusplein in Emmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Raadhusplein in Emmen – Klik hier

Details van Appartement Raadhusplein in Emmen

Prijs – 1015.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Raadhusplein Emmen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren